Overonsimg1Unieke ligging

Hotel Randenbroek ligt op slechts 5 minuten loopafstand van de gezellige pleinen en drukke winkelstraten in het hart van Amersfoort. Vele faciliteiten zoals een bioscoop,cafés en restaurants bevinden zich binnen een straal van 5 minuten lopen. Meer informatie over de locatie en de omgeving kunt u vind onder het kopje Locatie. De unieke ligging in een rustige straat garandeert dat u geen geluidsoverlast ondervindt van verkeer en drukte.

Al 30 jaar!

Het hotel Randenbroek bestaat al ruim 30 jaar. Alle 18 kamers van hotel Randenbroek volledig gerenoveerd. De badkamers zijn vernieuwd en zeer schoon. Alle kamers zijn voorzien van nieuwe boxspringbedden, LCD televisie, gratis toegang tot WiFi en alle gemakken zoals een telefoon en een bureau. De kamers variëren in grootte en kunnen ruimte bieden aan 1, 2, 3 of 4 personen.

De prijzenOveronsimg2

De prijzen die Hotel Randenbroek hanteert zijn zeer transparant en erg aantrekkelijk. Alle prijzen zijn inclusief ontbijt, U krijgt een nette hotelkamer voor de voordeligste prijs van Amersfoort.Komt u laat aan in Amersfoort? Geen probleem, laat inchecken is mogelijk. Mits u het van te voren doorgeeft. Zodra u eenmaal ingecheckt bent heeft u 24 uur per dag toegang met uw eigen sleutel.

Er is een kleine keuken beschikbaar speciaal voor gasten die langere tijd verblijven, zodat u niet per definitie altijd uit eten hoeft te gaan. Deze keuken is uitgerust met een koelkast, magnetron en kookplaat. Roken in het hotel is niet toegestaan.

Als u nog vragen heeft, neem gerust contact met ons op via de telefoon of per mail. Om te reserveren kunt u via telefoon of e-mail contact met ons opnemen. Wij staan u met alle plezier te woord en verwelkomen u graag in ons hotel.

    ReviewsHoteliers
    ReviewsZoover
    ReviewsTripadvisor

    bookingdotcom